Kultivation söker ny kollega!

 

Om Kultivation
Kultivation är ett bokningsbolag, artistmanagement och konsultföretag inom musikbranschen. Vi hjälper band och artister att växa på ett hållbart sätt. Till vårt lilla team söker vi nu en engagerad bokningsagent/produktionsassistent.

Som bokningsbolag hittar vi spelningar till de artister vi representerar samt förhandlar gage, gör förproduktion, upprättar avtal m.m. Därtill är vi management för ett par artister samt utför olika konsultuppdrag inom musikbranschen.

OM ARBETET
Ditt arbete sker helt på distans, men i tätt samarbete med oss två andra (som är baserade i Dalsland respektive Östergötland). Jobbet består i huvudsak av att boka ut våra artister till livescener runtom i Sverige och även utomlands.

DIN PROFIL
Vi söker främst dig som har erfarenhet av artistbokning, har starka kommunikationsfärdigheter och en förmåga att bygga och underhålla nätverk. Erfarenhet som turnerande musiker är också relevant. Det finns även möjlighet att utforma rollen utifrån din profil i övrigt.

ERFARENHET OCH FÄRDIGHETER
- Erfarenhet från liknande arbete och livemusik är starkt meriterande.
- Arbetet innefattar administration, sälj och kommunikation. Du behöver vara självgående, initiativtagande, strukturerad, noggrann och ansvarstagande.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) är ett måste.

I övrigt finns det många erfarenheter och färdigheter som kan vara intressanta, så ge oss gärna en bred bild av dig i din ansökan. Vi ser gärna kvinnor/icke-cismän som sökande.

Tillträde: Flexibelt, enligt överenskommelse
Omfattning: Flexibel, men vi utgår från 50% och uppåt
Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning

Skicka ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt till hello@kultivation.se.
Vi kikar på ansökningar löpande och ser fram emot att höra av dig!

/Lenny & Johan, april 2024

Kontakta oss

hello@kultivation.se
Johan Karlberg - johan@kultivation.se
Lenny Renholm Falk - lenny@kultivation.se

Vi är sociala
Nyhetsbrev