Våra tjänster
Kultivations verksamhet har tre huvudområden:
- konsulttjänster & föreläsningar
- bokningsagentur
- artistmanagement

Fortsätt läsa för att få veta mer om vad vi kan hjälpa till med

 

Konsulttjänster

Vi gör konsultuppdrag för olika aktörer i musikbranschen, allt ifrån punktinsatser till att vara en del av längre projekt. Exempel på områden där vi kan vara behjälpliga är projektledning & koordinering, profilering & artistvarumärke, sociala medier, innehållsproduktion, rådgivning kring avtal och strategi samt PR & marknadsföring.

Urval av tidigare konsultuppdrag:
- Coaching för Omstarta mig-bokning (Musikcentrum Väst)
- Projektledning, innehållsproduktion, kommunikation/PR för Sommarpaviljongen (Studiefrämjandet Skåne-Blekinge)
- Koordinering för Gefle Metal Festival (Stålmarck Live)
- PR & Marknadsföring för Popkorn Nordic (Studiefrämjandet Skåne-Blekinge)

Intresserad av att jobba med oss? Mejla oss till hello@kultivation.se så pratar vi vidare.

Föreläsningar

Vi tycker det är roligt att dela med oss av det vi kan och tycker är viktigt. Därför gör vi både digitala och fysiska föreläsningar och workshops. Aktuella föreläsningar: DO IT YOURSELF - BAND & ARTIST, MUSIKBRANSCHEN ABC, BOKNING & LIVE, PROFILERING & ARTISTVARUMÄRKE samt ATT STÅ PÅ SCEN

Citat från tidigare deltagare:
"Bra djupgående men ändå kortfattat, inkluderande stämning och kunskapsnivå"
"Peppen jag behövde för att våga ta nästa steg"
"SÅ JÄVLA INKLUDERANDE OCH BRA"

Tidigare uppdragsgivare är bl a Blekinge Folkhögskola, Region Halland, Musik i Syd, Kulturkvarteret Kristianstad, Popkollo Göteborg och Rockforum Blekinge. 

Intresserad av en föreläsning med Kultivation? Mejla oss till hello@kultivation.se så pratar vi vidare.

Bokningsagentur & artistmanagement

Bokningsagenturen Kultivation är länken mellan arrangör och artist. Vi hjälper alla typer av arrangörer (t ex privatpersoner, kommunal verksamhet, föreningar och företag) att hitta passande liveakter till just deras arr/event. Vi hjälper samtidigt de artister vi samarbetar med att hitta spelningar, boka turnéer och nå ut i relevanta livesammanhang. Vilka artister & band vi jobbar med just nu kan du se här.

Som management hanterar vi alla aspekter av en artistkarriär, såsom strategi och rådgivning kring live, utgivning av inspelat material, avtal, samarbeten, marknadsföring, ekonomi med mer.

Är du arrangör och intresserad av att boka någon av artisterna & banden vi samarbetar med? Mejla oss till hello@kultivation.se, så återkommer vi så snart vi kan.

Är du artist och intresserad av att samarbeta med oss? Vi har oftast fullt upp med de artister & band som vi redan samarbetar med. Men hör av dig ändå, om du vill! Mejla till hello@kultivation.se; beskriv kort vem du är och ditt projekt, dina planer samt bifoga länkar till sociala medier och liveklipp. Bifoga helst inga filer. Oavsett om ett samarbete är aktuellt eller inte så strävar vi efter att svara på alla förfrågningar.

Kontakta oss

hello@kultivation.se
Johan Karlberg - johan@kultivation.se
Lenny Renholm Falk - lenny@kultivation.se

Vi är sociala
Nyhetsbrev