Detta är vi!

 

Johan Karlberg, grundare & delägare

Östgötsk bondson, uppvuxen på mjölkgård utanför Söderköping. Numera bor Johan utomlands i perioder, som medföljande till diplomat. Först i Bangladesh och nu senast Georgien.

Johans engagemang inom musiken startade när han var elbasist och efterhand blev bandkoordinator i flera olika band inom metal, punk, pop, rock och reggae. Bakom sig har Johan även ett antal fleråriga ideella engagemang som musikarrangör samt i jämställhetsgruppen Sneställt inom Amnesty.

Under åren 2007-2014 bodde Johan i Göteborg där han studerade till och arbetade som gymnasielärare i matematik och historia. Därefter startade han bokningsbolaget Kultivation, som efterhand utvecklats till även ett management och konsultföretag.

 

Linnéa "Lenny" Falk Renholm

En halvfinsk glad-arg skåning, helt enkelt. Uppvuxen i Helsingborg, men bor numera i Dalsland efter ett antal år i Göteborg. Rör sig fortfarande regelbundet utmed västkusten.

Lenny är yrkesexaminerad Music Business Developer (DMG Education) och Eventkoordinator samt certifierad Normingenjör (Add Gender). Lenny har en bred erfarenhet av att arbeta med kulturprojekt, livearrangemang och evenemang. Ett par exempel är Gefle Metal Festival, Popkorn Nordic och Lotta på Liseberg. Inom studieförbundsvärlden har Lenny drivit projekt kring jämställd musikverksamhet och hbtq-frågor. Lenny har också arbetat med PR & Kommunikation för blodgivning.

Ideella engagemang genom åren har varit bl a som grundare av Nätverket för Västkustens Musikbransch, styrelsemedlem i Sveriges Antidiskrimineringsbyråer och arrangör inom Lesbisk Makt. 

När det kommer till musik så lyssnar Lenny på allt från metal till musikal. Lenny har själv sjungit i band, stått på scen och skrivit musik sen gymnasietiden.

Kontakta oss

hello@kultivation.se
Johan Karlberg - johan@kultivation.se
Lenny Renholm Falk - lenny@kultivation.se

Vi är sociala
Nyhetsbrev