Kristina
Issa

Om Kristina Issa

___

Bokningskontakt: johan@kultivation.se
0705 58 92 75

Kristina har förutom att släppa fantastiska poplåtar med sitt band på albumen Afraid of Whales och Ocean Unknown satt upp föreställningarna Arabic Spring och Queen Zenobia. Hon uppträtt på scener runt om i Europa och skrivit musik för teater, radio och film. Hösten 2021 släppte hon nya fullängdsalbumet Where Do We Go? samt har under 2021-2022 en av huvudrollerna i Håkan Hellström-musikalen på GöteborgsOperan.

Med synthar, bombastiska trummor och en mäktig röst levererar Kristina berättelser om uppbrott, utanförskap och längtan till något nytt. 

Om Kristina Issa

____

Bokningskontakt: johan@kultivation.se
0705 58 92 75

 

"Med dramatisk närvaro och egensinnig personlighet utmanar Kristina Issa vårt samhälles normer." - possibilitas.se

Bandet består av Kristina Issa (sång, piano och harpa), Malte Zeberg (bas), Sofia Andersson (saxofon), Emil Blommé (trummor) och Fredrik Brändström (synthklav).

Recensioner

____

”På scen blir hennes musik och sång än mer accentuerad. Rösten är en urkraft, en energi som kan både fördriva demoner som smeka kärleksfullt. Hon är ett uttryck som är gränslöst, men ändå intimt. Sången är fascinerande, men så är också kompositionerna som hennes band förvaltar så väl med dynamik, intensitet och närhet.” – Kai Martin

Vi är sociala
Nyhetsbrev