Kristian Anttila

Om Kristian Anttila

___

Bokningskontakt: lenny@kultivation.se
0707 78 82 95

Göteborgsartisten Kristian Anttila firar 20-årsjubileum med en ny återblickande soloföreställning som reser landet runt. Efter många lyckade nedslag under 2023 fortsätter Anttila att turnéra med sin fascinerande levnadsteckning.

Den egensinniga föreställningen innehåller ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna; Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott. Om turnéer, från garage i Jokkmokk till basebollarenor på Kuba. Om var han är idag, ensam med en gitarr på scenen, och hur det kom att bli så. Allting berättat med en varm och humoristisk ton – och berör samtidigt psykisk hälsa på ett allvarsamt vis. Efter 20 år som artist och med 1000 spelningar i bagaget utmanar och expanderar Kristian Anttila konsertformatet.

Om Kristian Anttila

____

Bokningskontakt: lenny@kultivation.se
0707 78 82 95

"Vad är det jag varit med om egentligen? Var det en konsert? Eller poesiuppläsning, improvisationsjam, storytelling? Inte helt enkelt att kategorisera. Men det har ingen betydelse, för det var lekfullt, dynamiskt och drabbande.”

Anttilas spretiga livsberättelse och katalog av nutida popklassiker utgör föreställningens röda tråd, men de interaktiva och improviserade sekvenserna gör att varken artist eller publik riktigt vet vad som ska hända härnäst. Det är oförutsägbart och tryggt på samma gång – Anttila tar lekfullt sin publik i handen och låter den också vara medskapare i stunden. Varje föreställning blir därför unik.

De senaste åren har vi också sett Kristian Anttila utforska geografins ytterligheter. Troligen är han den svenska popartist som spelar flitigast utanför de större svenska städerna. Med en stark vilja att komma närmare sin publik besöker han Pajala och Dorotea, Karlstad och Växjö lika ofta som Stockholm och Göteborg.

Musiker
Kristian Anttila: Sång och akustisk gitarr

Recensioner

____

“Dynamikens mästare!” (Corren) ✭✭✭✭✭

”När konserten tar slut är han en större artist än innan. Mångbottnad och modig.” (Göteborgs-Posten) ✭✭✭✭

Kontakta oss

hello@kultivation.se
Johan Karlberg - johan@kultivation.se
Lenny Renholm Falk - lenny@kultivation.se

Vi är sociala
Nyhetsbrev