Malmars
Makalösa

Om Malmars Makalösa

___

Bokningskontakt: johan@kultivation.se
0705 58 92 75

Från sportgospel och reggaeschottis till påskcalypso och jazzmazurka. Lär känna ett av Sveriges mest mångsidiga band inom familjegenren.

Texterna doftar Povel Ramel och musiken sätter avtryck i sväng- och njutnerven hos lyssnare i alla åldrar. Malmars Makalösa blir aldrig långrandiga med sin lekfullhet, eftertänksamhet och sina smakfulla rim och melodier. Senaste skivan ”Mitt i spenaten” nominerades till Manifestgalan 2018 i kategorin Barn.

Att gå på konsert med Malmars Makalösa är ett utmärkt familjenöje. Många är de fötter, stora som små, som dansat hem från konserten med ett knippe nya rim och melodier i huvudet och ett varmt leende på läpparna. Föreställningen ges i konsertform om ca 45 min. Mellansnacket kryddas med en rejäl dos improvisation där intryck från publiken fångas upp och inspirerar artisterna till att göra varje framförande unikt.

Konserten kan även kombineras med en mycket uppskattad låtskrivar-workshop på ca 20 minuter, då de barn som vill får vara med och hitta på en sång tillsammans med bandet. Melodi, text och rörelser improviseras fram i stunden och blir till en helt ny låt som avslutningsvis framförs ihop med barnen inför resten av publiken.

Bandet består av Sara Martinsson Arnér (sång och blås),
Ida Malkolmsson (sång och blås), Kristin Nordén (piano), Henrik Toresson (gitarr), Emanuel Svensson (trummor) och  Johan Bengtsson (bas).

NYHET 2020: Malmars lilla Makalösa
Under 2020 börjar frontpersonerna Sara och Ida turnera med duo-föreställningen Gamla grejer & sladdlösa mazariner. 
Infoblad Malmars lilla Makalösa (PDF)

Malmars Makalösa är med i Kultur i Västs kulturkatalog och Göteborg Stad:s Kulturterminen samt är medlemmar i Musikcentrum Väst (MCV).

Om Malmars makalösa

____

Bokningskontakt: johan@kultivation.se
0705 58 92 75

Vi är sociala
Nyhetsbrev